Steaks en Burgers…

Oostkamp 52 tussen de steaks en de hamburgers…

Op bezoek bij slagerij Chris en Katrien in Waardamme

Kijk voor alle foto’s alvast op www.uwfotograaf.be/nieuws

Chris en Katrien staan reeds 28 jaar als slagers in het vak, 9 jaar in Brugge en reeds 19 jaar met hun zaak in Waardamme, waar ze van slagerij uitgebreid zijn naar slagerij/traiteur.

In de vroege uurtjes start de dag met het versnijden en uitbenen van het vlees

Later tijdens de dag verzorgt Katrien, slager van opleiding in Ter Groene Poorte, dagelijks de dagschotels, Kris, ook slager van opleiding, zorgt voor de verse vleesbereidingen als worst, schnitzels, hamburgers…

4 jaar terug werd de winkel volledig vernieuwd tot een ruime moderne slagerij, waar Fotostudio Koen Vanhaverbeke voor de fotowand van ruim 5 meter een gezinsfoto verzorgde.

Alle bereidingen worden er in huis gemaakt, van droge worst tot de dagdagelijkse dagschotels perfect verpakt voor dagverse bewaring.

We kunnen ook nog de link maken met de allereerste reportage van Oostkamp 52 Brouwerij Stockhove. Chris en Katrien maken een overheerlijke pate met de Waardamse Tripel, een streekspecialtijd voor Oostkamp

En tenslotte…. de steak van op de foto…. die ligt straks op onze BBQ… smakelijk!!!